Seizoensbuffet
Elk seizoen stelt Foodfellas catering een nieuwe menukaart samen. We proberen uiteraard zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken.
In de zomer geen pastinaak, stoofpeer en boerenkool en in de winter geen aardbei, rabarber of asperge. Elke periode van het jaar heeft prachtige ingrediënten te bieden en die verwerken wij dan ook graag in onze gerechten. Lekker voor een feest thuis of op de zaak. We leveren het buffet bij u af en zetten het voor u klaar. Eventueel kunt u ook servies en bestek bij bestellen, wij doen dan de afwas!
-
Lente
Stufato di agnello
Langzaamgegaard mediterraan gemarineerd lamsvlees in zachte roomsaus met boterbonen, prei en venkel
Polpetta é Ricotta
Vegetarische balletjes in paprikasaus met geroosterde aubergine en ricotta
Pollo griglia
Gegrilde kipdijen met ui en paprika op romige puree van aardappel met olijfolie en bosuitjes
Gnocchi e tomate
Aardappelgnocchi met verse tomatensaus, cherrytomaat en gegrilde courgette met olijf en oude kaas en groene kruiden
Legumes e anice
Lentegroente met frisse groene kruiden, citrus en anijsolie
Riz à la citrouille et à la noix de coco
Rijst met pompoen en kokos
Fritatta
Omeletje met ui, spinazie, oude kaas en Provencaalse kruidenCaprese
Buffelmozzarella met een salade van rode ui, snoeptomaatjes en olijfolie
Salade de printemps
Salade van komkommer, radijs, groene asperge en rucola
Salade verte
Groene salade met vinaigrette
Charcuterie
Vleeswaren en/of paté met augurken en rucolaPane
Brood en dipsDolce
Crème van mascarpone met lange vingers, citroen en gemarineerd fruit in een glaasjeExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €25,00 €27,25 -
Zomer
Salsicce e ceci
Huisgemaakte worstjes met geroosterde paprika, kikkererwten en aardappel en groene kruiden
Pollo affumatico
Kippendijen met whisky bbq saus op roergebakken spitskool
Gnocchi, pesto e zicchini
Gnocchi in pestosaus met courgette, kersentomaatjes, fontinakaas en geroosterde amandelen
Riz au salsa verde
Rijst met salsa verde
Boulettes au sauce tomates et fromage chevre
Vegetarische balletjes en met gerookte tomatensaus met aubergine en rucola
Frittata
Aardappelomeletjes met courgette, tomaat, aardappel en Parmezaanse kaas
Insalata di melone
Salade van watermeloen, zoetzure venkel, komkommer en pepers
Salade de céleri
Salade van knol- en bleekselderij, appel, dragon en yoghurt
Chou-fleur remoulade
Salade van oa bloemkoolroosjes met remoulade, radicchio en noten
Jambon cru
Ardenner ham met meloen en olijfoliePane
Brood en dipsDolce
Citroencakeje met room en zomerfruitExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €25,00 €27.30 -
Herfst
Stufato di manzo
Stoofschotel van rundvlees met bospeen, laurier en specerijen, champignons en zilveruien
Salsiccia di maiale
Stoofpotje van worst, gestoofde ui, aubergine en paprika met laurier en rozemarijn
Frittatta
Omeletjes met gestoofde ui en bospaddestoelen
Pollo
Gegrilde kippendijen met witte wijnjus, boterbonen en gesoofde venkel
Cicoria al forno
Gerookte en geroosterde aardappel, witlof een Tallegio uit de ovenRiso
Gebakken rijst met zwarte bonen en gerookte tomatensaus
Caponata
Aubergine- en paprikasalade met verse basilicum en groene olijven
Insalata misto
Selderijsalade met appel, bieslook, bosui en groene kruiden en citroendressingInsalata di funghi
Gebakken en gemarineerde paddestoelen met balsamicoazijn en olijfolie
Carpaccio affumatico
Gerookt rundvlees met truffelmayonaise, schapenkaas en amandelPane
Brood en dipsDolce
Koffiepannacotta, anijspeertjes en specerijenkruimExclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €25,00 €27,25 -
Winter
Pollo con salsa di panna
Gegrilde kippendijen in zachte roomsaus met paddestoelen en rijst
Stufato di Manzo
Zachtgegaarde sukade met jus van zwarte knoflook en geroosterde winterpeen
Biet bourgignon (vegetarisch)
Stoofschotel van rode bieten met aardappel, champignons en zilveruien
Ragoût de maiale
Venkelworst en spek gestoofd in donker bier met winterpeen en pastinaak
Puré de patate (vegetarisch)
Puree van gerookte aardappel met olijfolie
Ratatouille d'hiver
Ratatouille van wintergroente (uien, selderij, koolraap) met groene kruiden en roomboterCaponata
Wortelsalade met rode peper, sinaasappel en gember met bosui en koriander
Insalata misto
Zoetzure rode kool met appel en walnoten
Insalata sedano
Salade van knolselderij, aardappel en augurken
Carpaccio de sedano affumatico
Selderijham met zwarte knoflookmayonaise, schapenkaas en amandel
Pera stufata
Zoete stoofpeertjesPane
Brood met dipsDolce
Pannacotta met passievruchtencurd en ananas
Exclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €25,00 €27,25 -
Feestdagen
Onderstaand buffet is te bestellen t/m 20 december. Vanaf 21 december tm 3 januari zijn wij gesloten!
Menu 2025
Amuses
Soesje met pecannotencrème en maanzaadjes
Zoetzure venkelsalade met heilbotfilet
Curryomeletje met vadouvanPollo con salsa di panna
Gegrilde kippendijen in zachte roomsaus met paddenstoelen en rijst
Stufato di Manzo
Zachtgegaard sukadestukje met eigen jus en in port gestoofde uitjes
Biet bourgignon (vegetarisch)
Stoofschotel van rode bieten met aardappel, champignons en zilveruien
Ragoût de sanglier
Stoofpotje van wildzwijn en donker bier met winterpeen en pastinaak
Puré de patate (vegetarisch)
Puree van gerookte aardappel met olijfolie
Ratatouille d'hiver
Ratatouille van wintergroente (uien, selderij, koolraap) met groene kruiden en roomboter
Hachis végétarien
Hachee van uien, paddenstoelen, tomaat, rode wijn met specerijenCaponata
Wortelsalade met rode peper, sinaasappel en gember met bosui en koriander
Insalata misto
Zoetzure rode kool met appel en walnoten
Insalata sedano
Salade van knolselderij, aardappel en augurken
Carpaccio de sedano affumatico
Selderijham met zwarte knoflookmayonaise, schapenkaas en amandel
Pera stufata
Zoete stoofpeertjesPane
Brood met dipsDolce
Pannacotta met passievruchtencurd en ananas
Exclusief BTW Inclusief BTW Prijs pp vanaf 20 personen €32,50 €35,43