Koken op elke locatie
Het voorbereiden van de gerechten doen we veelal in onze eigen keuken. Daarnaast maken we gebruik van onze mobiele keuken.
Op deze manier kunnen we uw bedrijfshal, garage, tuin, schuur, (w)eiland, schip omtoveren tot een restaurant met professionele keuken. We kunnen zorgen voor de inrichting, stoelen, tafels, aankleding, verlichting etc. Een eenvoudige maaltijd of een 7 gangendiner met wijnarrangement aan tafel geserveerd op welke locatie dan ook. Onderstaand alvast een menusuggestie!
Uiteraard stellen we een menu samen naar uw wens!
- Amuse
Toast met doperwtenmousse met salade van appel en munt - Salade
Salade van zoetzure bospeen en courgette met huisgerookte eendenborst en rillettes van eend geserveerd met brioche - Soep
Lichtpittige selderijsoep met gebakken coquille en reepjes krokant buikspek - Vis
Pompoenrisotto met cantherellen en op de huid gebakken zeebaarsfilet - Vlees
Langzaamgegaarde runderlende op puree van aardappel en pastinaak met roergebakken spitskool en eigen jus - Kaas
Waldkorntoast met oude geitenkaas, geroosterde amandelen en huisgemaakte appelstroop - Dessert
Gemarineerde peer met vanillecrème en pure chocolademousse met sinaasappelkrokant