Smaak komt op de eerste plaats
Om dit doel te vergemakkelijken gebruiken we goede en verse producten van het seizoen. We stellen bepaalde menu’s samen met producten van het seizoen en ook de bestaande menu’s zullen altijd meegaan de seizoenen in. We verwerken geen verse aardbeien in de winter en geen pastinaken in de zomer!
Alles is mogelijk
In overleg met u stellen we altijd een menu op maat samen. We staan open voor veel (nieuwe) technieken en ideeën. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk ingrediënten in te brengen van bijvoorbeeld uw eigen moestuin, of een familierecept aan te leveren die wij eenmalig voor u en uw gasten kunnen koken.
Onze historie
Ruim 20 jaar geleden is Foodfellas catering ontstaan uit een afstudeerproject aan de Hanzehogeschool in Groningen. Inmiddels ongeveer 10.000 evenementen en partijen later is Foodfellas uitgegroeid tot een volwassen ‘project’. Door de jaren heen werd er natuurlijk nog steeds veel kennis vergaard. Nieuwe technieken in het koken, aangepaste receptuur uit verschillende delen van de wereld en uiteraard de steeds veranderende wensen van de klant.
Catering voor 10 tot 1500 personen
In 2002 begonnen met diners voor 10 of 20 personen tot inmiddels het serveren van een maaltijd voor 1500 personen. Veel verandert in de loop der jaren alleen het belangrijkste is hetzelfde gebleven: De smaak en kwaliteit van het gerecht, komt altijd op de eerste plaats!
Cateraar in heel Noord-Nederland
Voor elk evenement in Groningen, Leeuwarden, Assen, Sneek en andere plaatsen in Noord-Nederland
Smaak komt op de eerste plaats
We werken alleen met goede en verse producten van het seizoen en stellen in overleg een menu op maat samen
Koken op locatie
In tuin, (w)eiland, schip, bedrijf, huis... wij koken op elke locatie en helpen graag met de inrichting van de ruimte waar uw evenement plaatsvindt
Volledige ontzorging
Wij zijn een totaalcateraar: naast het eten en drinken, kunnen wij de gehele organisatie van uw evenement op ons nemen